Fråga facket Fråga facket

Regional Studiekonferens den 27 november 2018

LO-distriktet inbjuder studieorganisatörer, administratörer och handledare på avdelningar, regional och klubbar till en Regional Studiekonferens för att tillsammans bygga en starka studieverksamhet i Stockholmsregionen.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Utan en bred och omfattande studieverksamhet stannar fackföreningsrörelsen. Det är ofta på kurserna som medlemmarnas intresse för ett fackligt engagemang väcks. Det är på utbildningarna som man växer som facklig företrädare och fördjupar sina kunskaper i fackliga och politiska frågor. Det är studieverksamheten som bygger vår organisation. 

Och för att bygga en stark studieverksamhet i Stockholmsregionen behöver vi träffas för att utbyta erfarenheter, dela information, bygga nätverk och lära oss nytt. Därför arrangerar LO-distriktet tillsammans med ABF en förbundsgemensam studiekonferens årligen. Nu är det dags att anmäla deltagare till konferensen hösten 2018.

Tisdagen den 27 november 2018 mellan kl 9-16 i ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm.

Anmälan via länk senast den 19 november: https://simplesignup.se/event/139554

Under dagen gästas vi bla av Veronica Palm (s) och Conny Lantz, LO. Program skickas ut till anmälda deltagare efter anmälningstidens utgång. 

Ytterligare information lämnas av Sophia Andersson, LO-distriktet i Stockholms län, sophia.andersson@lo.se

 

Gunilla Björnberg
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.