020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Stockholm

Förslagen går emot Januariavtalet

Förslagen som presenterats i utredningen om arbetsrätten och LAS går inte i linje med Januariavtalets skrivningar om att upprätthålla en balans mellan arbetsmarknadens parter, skriver Teres Lindberg och Leif Nysmed, fackliga riksdagsledamöter (S).

Trygg sjukförsäkring

Lärfritids

Tusentals riskerar bli utan sjukpenning. Skriv under för en fungerande sjukförsäkring du också!

Carina Paulsson ny distriktschef och kassör

LOs styrelse beslutande den 11e maj om att utse Carina Paulsson till ny distriktschef och kassör på LO-distriktet i Stockholms län. Carina har tidigare varit ombudsman på distriktet, och fyllt rollen som tillförordnad chef sedan mars.

LO-arbetarna bygger samhället starkt!

Leif Nysmed

Många LO-arbetare går som vanligt till sina jobb. Det är LO-arbetarna inom sjukvården, omsorgen, handeln, kollektivtrafiken, service m.fl. som inte kan arbeta hemifrån, som får vårt samhälle att rulla vidare trots stora risker för att själva bli smittade.

 

Första maj firar vi digitalt

Självklart firar vi arbetarrörelsens dag även i år, om än på ett lite annorlunda sätt. Var med du också! Se talen live och kommentera i sociala medier och framför allt - häng ut något rött så att vi syns!

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

Ekonomiska utsikter våren 2020

LO-ekonomerna presenterar sin konjunkturprognos Ekonomiska utsikter. Rapporten lägger särskilt fokus på den växande arbetslösheten och Sveriges ekonomiska utmaningar de kommande åren.

Nyhetsbrev från LO-distriktet Stockholm
Prenumerera på LO