020560056 ring fackets hjälptelefon

LO-distriktet i Stockholm

Fråga facket!

Har du frågor om din anställning med anledning av coronaviruset? Eller andra frågor om jobbet? Hör av dig till facket. Ring eller mejla. Vi finns här för att svara på dina frågor.

Vi bär samhället genom krisen

Ordförande har ordet: Hur vårt samhället ser ut och fungerar blir tydligare än någonsin i kristider. När samhällsbärande yrken sammanställs fylls listorna med LO-medlemmar. Det är vi som får samhället att fungera trots krisen.

 

Digital försäkringsrådgivning

Du är försäkrad genom att du är medlem i facket och via kollektivavtal på arbetsplatsen. Vet du vilka försäkringar du har och vad de innehåller?

 

Årsmötet flyttas till november

LO-distriktet i Stockholms läns årsmöte den 23 april ställs in och genomförs istället under november månad i samband med höstmötet. Detta på grund av den pågående smittspridningen.

LO söker chef till LO-distriktet i Stockholms län

Nu söker vi dig som vill ta en ledande roll på den fortsätta resan att utveckla LO-distriktet i Stockholms län, samhället och arbetslivet.

 

Fler nyheter
LO Fakta - Arbetslivet i siffror

LO-Fakta

LO Play

LO-ekonomerna om hur svensk ekonomi påverkas av coronasmittan

LO-ekonomerna presenterar ett uppdaterat konjunkturscenario med anledning av coronasmittan. Även den ekonomiska politikens inriktning kommenteras.

Nyhetsbrev från LO-distriktet Stockholm
Prenumerera på LO