Fråga facket Fråga facket

Happy Pride med oss!

Alla människor är lika mycket värda. Det betyder inte att alla måste vara likadana. Det viktigaste i LOs värdegrund är jämlikhet. Alla människor ska ha samma rättigheter och möjlighet i livet. Utan att behöva vara någon annan än den hen är.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Temat för årets upplaga är "Nyckeln till frihet" men även i år kommer festivalen vara anpassad med anledning av smittspridningen. Det är självklart för LO-distriktet i Stockholms län att delta vid Stockholm Pride. Här samlar vi all aktivitet som vi planerar under Stockholm Pride för 2021.

En digital HBTQ-utbildning

Utbildningen genomförs tillsamans med ABF Stockholm. Det är en heldagsutbildning om HBTQ-rättigheter, priderörelsen och diskriminering på arbetsmarknaden. Utbildningen och riktar sig till dig som är förtroendevald/anställd inom LO-förbunden i Stockholms län.

Läs mer om utbildningen och hur du anmäler intresse här

 

Seminarium om HBTQ och jämställdhet i arbetslivet

Vi bjuder in ett par regionala fackliga företrädare tillsammans med LOs ledning för att diskutera om HBTQ och jämställdhet i arbetslivet under ledning av en skicklig moderator från Arena Opinion.

Läs mer om seminariet här

 

Digital kampanj under veckan

Då årest parad inte kommer att genomföras fysiskt utan istället som digital manifestation, planerar vi att göra en rad hälsningar och inlägg från fackföreningsrörelsen. Så håll utkik på sociala medier, framför allt Instagram - gilla och dela!

David Risberg
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.