Fråga facket Fråga facket

Två nya ansikten hos oss på LO-distriktet!

LO-distriktet i Stockholms län hälsar två nya kollegor välkomna till expeditionen. Ann-Sofie Jogenstedt och Emelie Jansson. Båda kommer att arbeta hos oss fram t o m den 19 juni 2018.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Gunilla Björnberg

Ann-Sofie Jogenstedt (t v) vikarierar som assistent på halvtid. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar administrationen kring studieverksamheten med fokus på Ung-kurserna.

Ann-Sofie kommer närmast från ABF Stockholm där hon jobbat med den fackliga och tvärfackliga studieverksamheten samt med funktionsnedsatta grupper, bostadsrättsorgan och mycket annat. Hon tycker det ska bli både kul och spännande att få jobba med LO-distriktets studieverksamhet. Hon menar att den tvärfackliga verksamheten är av största vikt eftersom en blandning av förbund och olika branscher skapar en så otroligt positiv dynamik.

Ann-Sofie Jogenstedt
ann-sofie.jogenstadt@lo.se
072-210 48 21

Emelie Jansson (t h) är projektanställd för att jobba med skolinformationsverksamheten. Arbetet innebär främst att kontakta lärare, rektorer och SYO-konsulenter för att boka in skolinformationer i gymnasieskolor, folkhögskolor och på SFI. Utöver det kommer hon även att åka ut på skolorna och hålla presentationer för eleverna.

Emilie är förtroendevald inom SEKO och är tjänstledig från sitt jobb som brevbärare på Posten. Hon ser fram emot att få jobba med skolinformationen. En viktig verksamhet för att höja medvetenheten för hur arbetsmarknaden och det svenska samhället är uppbyggt och fungerar. Emelie menar att det är en otrolig energikick att få var ute bland eleverna och se polletten trilla ner.

Emelie Jansson
emelie.jansson@lo.se
072-210 48 06

Vi hälsar både Ann-Sofie och Emelie välkomna till oss på LO-distriktet och hoppas de ska trivas hos oss!

Gunilla Björnberg
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.