Fråga facket Fråga facket

LO-distriktet i Stockholms län söker projektledare till sommarkampanjen "Koll på jobbet"

LO-distriktet i Stockholms län söker en projektledare till kansliet som tillsammans med ansvarig handläggare har till uppgift att organisera och utföra kampanjen Koll på jobbet.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Kampanjen genomförs årligen och är landsomfattande. Den bedrivs genom klassiskt uppsökeri som förstärks med reklam bland annat i sociala medier. Koll på jobbet syftar till att söka upp sommarjobbande ungdomar med information om arbetslivet och arbetsmarknaden. En oerhört uppskattad kampanj som förra året resulterade i över 2 500 träffar och samtal med unga anställda inom Stockholms län.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär att du ansvarar för planerandet och genomförandet av årets kampanj i Stockholms län. I arbetet ingår även att planera och genomföra en utbildningsdag för årets deltagare, hålla kontakt med förbundsavdelningar/regioner och detaljplanera sommarens uppsökeriveckor.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten ska ha god organisationsförmåga, vara strukturerad, tycker om att arbeta i högt tempo och att arbeta med människor. Tjänsten kräver att du har ett intresse och engagemang för verksamheten, har egen drivkraft och vilja att ständigt förbättra resultaten. Du måste kunna arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du gillar att samarbeta och delta i arbetslaget på LO-distriktet. Du har datorvana och är serviceinriktad. Du har lätt för att uttrycka dig i skrift och har inga svårigheter att tala inför grupp. Du kan obehindrat ta kontakt med okända människor.

För tjänsten krävs B-körkort.

Erfarenheter

Som sökande förutsätts det att du har god kännedom om fackföreningsrörelsens struktur och att du delar arbetarrörelsens värderingar. Du har kunskaper om arbetsrättsliga frågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

 

Lön och anställningsvillkor är enligt kollektivavtal. Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde den 1 juni 2023, eller efter överenskommelse. Tjänsten avslutas den 7 augusti 2023. Tjänstgöringsgraden är heltid.

Ansökan innehållandes ett CV, och ett personligt brev med referenser ska vara Carina Paulsson tillhanda via e-post senast den 26 april 2023. Ansökningar behandlas löpande. Märk din e-post med: Koll på jobbet

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Carina Paulsson
070-348 47 44
carina.paulsson@lo.se

Facklig kontaktperson är:

Sophia Andersson
072-550 55 11
sophia.andersson@lo.se

 

Kort om LO-distriktet i Stockholms län

LO-distriktet i Stockholms län samlar 23 förbundsavdelningar med totalt
ca 175 000 medlemmar. Vi har dessutom LO-fack i kommunerna som arbetar med lokal förbundsgemensam verksamhet. Distriktets upptagningsområde täcker hela Stockholms län, från Norrtälje i norr till Södertälje i söder. LO-distriktets högst beslutande organ är representantskapet som sammanträder två gånger om året. På årsmötet väljs en styrelse som består av 14 personer. Det dagliga arbetet sköts av 8 anställda på distriktet.

LO-distriktets uppgift är bland annat att samla förbundsavdelningarna till tvärfacklig verksamhet inom facklig utbildning, fackligt/politiskt, arbetsmarknad, medlemsrekrytering, ungdomsverksamhet och skolinformation. Du kan läsa mer om oss på www.stockholm.lo.se

 

 

David Risberg
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.